Hoe werkt het?

Tijdens het oogstseizoen, typisch tussen mei en oktober, verkoopt de Stadstuinderij elke week op zaterdag van 10:30-13:00 ecologische seizoensgroenten en vers gesneden bloemen. Er kan enkel contant afgerekend worden.

Het verkoopteam bestaat uit leden van de Stadstuinderij.

Wat is het aanbod?

De aangeboden groenten komen deels van de eigen Stadstuinderij, waar ze in de ochtend vers worden geoogst. Afhankelijk van de beschikbaarheid worden verschillende groenten op afroep geoogst, dus wanneer een klant daarom vraagt. Deze groenten worden op de deur van de verkoopkar geschreven. Naast onze eigen groenten, wordt het aanbod aangevuld met verse ecologische groenten en producten uit de omgeving van Venlo.

Afhankelijk van het seizoen, hebben we groenten in de aanbieding zoals: Sla, venkel, snijbiet, koolraap, paprika, courgette, pastinaak, aardappel, rode biet, pompoen, palmkool, tomaten en nog veel meer.

In het verkoop seizoen wordt er regelmatig een groentenmail rondgestuurd. Je kunt je hiervoor opgeven via info@stadstuinderij.nl

Waar is de verkoop?

De verkoop vind plaats aan de voorkant van ons terrein. Onze locatie is op het Kazernekwartier in Blerick (Garnizoenweg 4) en is te bereiken via de Venrayseweg met de voet, fiets of auto. Het is tevens mogelijk vanuit de richting NS station Blerick te komen met de voet, fiets of auto.

NL28 TRIO 0320 6210 06
ovv Vereniging Stadstuinderij
Tel: 06 57 46 99 07
Email: info@stadstuinderij.nl
KvK :89117387

Intuit Mailchimp logo