Sluit je aan

Vind je het leuk om samen met ons groente te verbouwen? Ben je graag met bloemen bezig? Houd je van klussen of ben je creatief in denken en doen? Sta je graag in contact met de buurt door het verkopen van groenten?

Sluit je aan bij onze actieve groep stadstuinders! Onze gemeenschap bestaat uit mensen in alle lagen van de bevolking van Venlo en omgeving. Experts en beginners, bio-lovers en mensen die gewoon van lekkere en verse groente houden. Doeners en denkers, iedereen is welkom.
Leer van onze ervaren deelnemers en start morgen al samen met ons met het verbouwen van groente, kruiden, bloemen en fruit.

Iedereen die geïnteresseerd is kan zich aanmelden via info@stadstuinderij.nl. Mensen met een Stadspas van de gemeente Venlo kunnen zich zelfs gratis aanmelden als lid.

Jaarlijkse open dag

Jaarlijks organiseren we een open dag voor iedereen die belangstelling heeft! Je kunt een rondleiding krijgen over de tuin, we vertellen je hoe we werken en waarom we op deze manier werken.

Kijk in de agenda voor meer informatie.

Steun ons via SponsorKliks!

Het SponsorKliks concept is een eenvoudige manier om de Stadstuinderij financieel te steunen wanneer je iets bij een bekende webwinkel koopt zoals o.a. Bol.com, Welkoop en Thuisbezorgd. Om hiervan gebruik te maken kun je op de speciale SponsorKliks pagina voor de Stadstuinderij een van de bekende webwinkels selecteren, waarna je naar hun website gaat en je een aankoop kunt doen.

Klik op de link hieronder:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=7562

NL28 TRIO 0320 6210 06
ovv Vereniging Stadstuinderij
Tel: 06 57 46 99 07
Email: info@stadstuinderij.nl
KvK :89117387

Intuit Mailchimp logo