Sluit je aan

Vind je het leuk om samen met ons groente te verbouwen? Ben je graag met bloemen bezig? Houd je van klussen of ben je creatief in denken en doen? Sta je graag in contact met de buurt door het verkopen van groenten?

Sluit je aan bij onze actieve groep stadstuinders! Onze gemeenschap bestaat uit mensen in alle lagen van de bevolking van Venlo en omgeving. Experts en beginners, bio-lovers en mensen die gewoon van lekkere en verse groente houden. Doeners en denkers, iedereen is welkom.
Leer van onze ervaren deelnemers en start morgen al samen met ons met het verbouwen van groente, kruiden, bloemen en fruit.

Iedereen die geïnteresseerd is kan zich aanmelden via info@stadstuinderij.nl

16 juli 2022: Open dag

Zaterdag 16 juli is de tuin open tussen 12:00 – 16:00 uur voor iedereen die belangstelling heeft! Je kunt een rondleiding krijgen over de tuin, we vertellen je hoe we werken en waarom we op deze manier werken.

Op het plein voor de tunnel kas wordt U ontvangen met wat biologisch geïnspireerde versnaperingen. Ook aanwezig is Dieuwertje Crasborn met haar Juttetuin.

In het weekend van 16 en 17 juli zijn er meerdere aangesloten projecten van Stichting het Beleg die een open dag houden.

Wij zijn er klaar voor. Jullie zijn welkom!

NL28 TRIO 0320 6210 06
ovv Vereniging Stadstuinderij
Tel: 06 57 46 99 07
Email: info@stadstuinderij.nl
KvK :89117387

Intuit Mailchimp logo